«Бізнес-Інкубатор» знову збирає у Харкові підприємців-початківців

Promo
19.09.2018 11:45 Корисно
У передостанню суботу вересня у Харкові ПриватБанк та «Бізнес-Інкубатор» знову запрошують на семінар власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки замислюються про власну справу.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією на pb.ua.

Спікери: Даніїл Тонкопій (Daniel Tonkopiy— засновник DelFast та Давід Браун (David Braun—  засновник Weblium.com і TemplateMonster.

Даніїл підготував цікаву доповідь —  «Скільки разів впасти з електровелосипеда, щоб встановити рекорд Гіннеса і зібрати 165 тисяч доларів на Kikstarter». Давід проведе майстер-клас —  «Продавай, не продаючи»:

—  що потрібно знати про продажі;

-—  керування продажами;

—  як наймати продавців;

—  кого наймати;

—  як мотивувати;

—  як планувати роботу.

Зустрічаємось 22 вересня об 11:00, м. Харків, вул. Благовіщенська, 1, коворкінг «Фабрика», сіра зала.


«Бізнес-Інкубатор» – це одна із складових проекту ПриватБанку «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу»), що спрямований на стимулювання підприємництва в Україні. Дистанційне та очне навчання з багатьох навчальних програм, починаючи з курсу «Як створити стартап» — до «Бізнес-англійської», безкоштовно можуть пройти власники та керуючі малого та середнього бізнесу, активні люди, які тільки-но замислюються над створенням власної справи.

Відкриті практичні лекції — також один із напрямків навчальної програми. Тренінги проходять на регулярній основі в різних містах України. Загалом протягом першого півріччя 2018 року «Бізнес-Інкубатор» вже кілька разів збирав підприємців у Львові, Одесі, Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Харкові.... Участь у заходах завжди безкоштовна. Необхідно лише пройти попередню реєстрацію на сайті inkubator.pb.ua. Там же можна обрати і пройти онлайн необхідний курс навчання. Також за посиланням у розділі «Календар» можна слідкувати за анонсами наступних зустрічей.

Місія проекту «КУБ» – це відновлення економіки країни шляхом розвитку малого та середнього бізнесу. Пільгове кредитування та навчання мають підняти підприємництво на якісно новий рівень та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни.