Ефективність мережі ПриватБанку за рік зросла вдвічі

Promo
20.10.2018 15:00 Корисно
Все завдяки реалізації програми трансформації мережі в рамках затвердженої Стратегії розвитку банку.

Про це повідомив керівник дирекції з управління регіональною мережею ПриватБанку Андрій Козловський.

— Прибутковість відділень банку за 8 місяців 2018 року зросла більше ніж в два рази порівняно з аналогічним періодом 2017 року, в півтора раза збільшився кредитний портфель у розрахунку на одне відділення, а головне, вдвічі зросла кількість клієнтів, що обслуговуються у відділеннях банку  сьогодні в середньому по Україні одне банківське відділення на місяць обслуговує майже 3 000 клієнтів,  зазначив Андрій Козловський.

У рамках затвердженої Стратегії розвитку ПриватБанк продовжує роботу з підвищення ефективності мережі, яка повинна бути максимально комфортною для клієнтів як по локації, так і за спектром послуг. Укрупнення і широка спеціалізація відділень разом із застосуванням високотехнологічних рішень дає можливість забезпечити якісне обслуговування як фізичних осіб, так і малого бізнесу  пріоритетних напрямків для банку.

— З початку року ми систематизували організаційну структуру мережі відділень. Так, 167 зон самообслуговування стали частиною великих відділень або відкритими зонами з повним доступом, що дозволило підвищити функціональність і якість обслуговування клієнтів. Банк продовжує відкривати нові сучасні відділення в локаціях з найбільшою концентрацією клієнтів, одночасно скорочуючи кількість низькоефективних відділень малого формату. З початку року ми закрили 42 таких міні-відділення,  повідомив Андрій Козловський.

Оновлена мережа відділень ПриватБанку, згідно з програмою розвитку, до кінця 2018 року нараховуватиме 2 000 відділень. Також банк планує до кінця року збільшити мережу банкоматів на 125 одиниць, при цьому загальна кількість становитиме 7 263, а мережа торгових POS-терміналів виросте на 2 000 і налічуватиме в цілому 170 000 пристроїв.

Читайте також: ПриватБанк відкрив мобільні автобусні каси

Автор: Олександр Ушаков