Короткий огляд лиж Atomic Redster Doubledeck GS (2017)

Promo
21.09.2018 14:30 Корисно
Третє і найвдаліше покоління моделі Doubledeck GS із серії Redster, створеної для професійних спортсменів.

Флагманський продукт австрійської компанії Atomic, що увібрав в себе весь досвід, набутий інженерами під час аналізу виступів спортсменів на етапах Кубка світу. Виготовляється вручну. Якщо ви вирішили купити гірські лижі для професійного катання, то ця модель — кращий вибір.

Найшвидші лижі, що випускаються австрійцями. Призначені для досягнення найкращих результатів на швидкісному спуску. Добре розкривають всі свої якості на підготовленому покритті при будь-яких температурних і погодних умовах. Дещо гірше «відчувають» себе на рихлих і підталих покриттях гірських схилів, що не піддаються спеціальній підготовці для поліпшення умов катання.

Зовнішній вигляд і конструкція

Виконані в класичних для компанії Atomic кольорах — червоному, білому і яскраво-блакитному. Мають звичні для сучасних лиж обводи. Розширення на носку невелике, задник округлий, середня частина — вузька.

Конструкція увібрала в себе всі останні технологічні досягнення, що сприяють проходженню слалому на максимальній швидкості, підвищують маневреність і стійкість на трасі. Добре поглинають удари. Мають фірмову інновацію від австрійських виробників лиж — за технологією Servolenkung, що дозволяє підвіщити керованість в поворотах на недосяжний раніше рівень.

Основний матеріал виробництва — деревина, що пройшла спеціальну обробку, і титанові вставки, які посилюють конструкцію.

Рекомендації щодо купівлі

Для того щоб розкрити весь потенціал, закладений в Atomic Redster Doubledeck GS, потрібно володіти високим рівнем навичок катання. Модель створена для професіоналів, які прагнуть досягти найвищих позицій у змаганнях зі швидкісного спуску. Але вона підійде і для любителів, охочих сковзати по гірському схилу на максимально можливій швидкості. Будьте максимально обережні, аби не отримати травму.

Коли інженери створювали ці лижі, вони прагнули знайти ідеальний баланс між швидкістю і керованістю. Намагалися зробити конструкцію, яка дозволяла б проходити навіть найскладніші повороти на максимально можливій швидкості, не втрачаючи при цьому контролю.

Модель вийшла настільки вдалою, що продовжує випускатися вже протягом трьох років без внесення в неї істотних змін. Користується великою популярністю серед провідних спортсменів світу.