Квитки, придбані у мобільному додатку Приват24, дешевші на 10 %

Promo
22.10.2018 13:20 Корисно
З 15 жовтня до 15 листопада 2018 року клієнти ПриватБанку, власники карток Mastercard, можуть отримати Cashback за купівлю квитків у мобільному додатку Приват24.

Кожен, хто виконає умови акції, отримає гарантоване повернення коштів у розмірі 10 % від вартості квитка, але не більше 100 грн за весь період акції, повідомили у прес-службі банку. Виплата буде здійснена на картку Mastercard після закінчення акції до 30 листопада 2018 року включно.

Для участі в акції потрібно зареєструватися на сторінці акції за допомогою фінансового номера телефону, придбати квитки через мобільний додаток Приват24 для Android, оплатити квитки карткою Mastercard. У разі, коли клієнт не має у своєму смартфоні Приват24, його легко встановити за кілька хвилин.

«Якщо клієнти почувають себе невпевнено у роботі з додатком Приват24, наші співробітники завжди прийдуть на допомогу, – розповідає керівник бізнесу платежів і переказів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. – Банк розробив спеціальну навчальну програму. У будь-якому відділенні співробітники за кілька хвилин покажуть, як купити квиток. Більше того, клієнт під наглядом фахівця зможе придбати тестовий квиток, а у подальшому вже самостійно купувати квитки на потяг, літак чи автобус. Співробітники банку допоможуть встановити на смартфон клієнта і сам додаток, якщо клієнт до цього не користувався цим зручним інструментом для роботи з продуктами ПриватБанку».

У клієнтів банку є можливість купити електронний квиток у всіх відділеннях банку, а так само в терміналах самообслуговування. А ще простіше, не виходячи з дому, – через комп'ютер або у мобільному додатку Приват24, на сайті bilet.pb.ua чи за телефоном 3700. Розрахуватися за квиток можна готівкою або безготівковими коштами з будь-якої картки ПриватБанку, залежно від способу покупки. На електронні квітки поширюються учнівські та студентські пільги.

Читайте також: Перекази PrivatMoney запрацювали в Ізраїлі

За 9 місяців 2018 року через всі канали ПриватБанку у Харківській області клієнти придбали 526 398 залізничних квитків. Причому після навчання у відділеннях саме через Приват24 було куплено 75 171 квиток.

Автор: Олександр Ушаков