Захопити «Барабашово» не вдасться — Фельдман зробив заяву

20.11.2018 17:44 Корисно
Фото: www.facebook.com/barabashovo/ Фото: www.facebook.com/barabashovo/
Підприємці Торгового Центру «Барабашово» звернулися з громадською ініціативою, суть якої гранично зрозуміла і ясна: оголосити територію Торгового Центру поза політикою.

Про це йдеться у заяві почесного президента ПрАТ «Концерн АВЕК і Ко», народного депутата України Олександра Фельдмана, оприлюдненій 20 листопада:

 — «Барабашово  — без політики» — це вимога переважної більшості підприємців, які зацікавлені в стабільній роботі Торгового Центру. Люди працюють і заробляють. «Барабашово» для них — це джерело доходу, вони забезпечують гідний рівень життя своїм родинам і співробітникам. Вони платять податки і мають право вимагати поваги до своїх прохань і ініціатив. Вони попросили не змішувати бізнес і політику, вони втомилися від нескінченних гастрольних турів політиків на Торговий Центр. Але, видно, почути це прохання готові не всі.

Олександр Фельдман говорить про те, що є ті, кому вигідно ігнорувати подібні ініціативи. За всіма цими спробами дестабілізувати ситуацію на найбільшому торговому об'єкті, заявляє він, стоїть елементарне небажання розлучитися з мутними схемами 90-х, повернути рейдерство, посіяти хаос і відверте свавілля.

 — І у виборі засобів, методів тиску і «союзників» у спробах захоплення «Барабашово» вони не педантичні. Я відразу хочу заявити: захопити «Барабашово» не вдавалося і не вдасться нікому. Залякати мене особисто, адміністрацію і більшість підприємців «Барабашово» не вийде. Курс на очищення Торгового Центру від непорядних посередників, які пачками «здають» підприємцям торгові приміщення за захмарними цінами, буде продовжений. І ніяке їх фінансове спонсорство «протестних» настроїв не допоможе. Багато з них давно вже перебувають за кордоном і вкрай далекі від реальних проблем підприємців, які працюють в нашому місті,  — заявив Олександр Фельдман.

Він додав, що  служба громадської безпеки «Барабашово» спільно з правоохоронними органами буде й далі припиняти будь-які прояви відвертого сепаратизму і спроби провокацій на міжнаціональному та міжконфесійному підґрунті і не тільки.

 — У всіх, хто сьогодні намагається видавати чорне за біле, хто штучно нагнітає ситуацію навколо «Барабашово», нічого не вийде. Представникам всіх політичних сил я хочу сказати наступне: зосередьтеся на творенні, а не на руйнуванні, на об'єднанні, а не на зіштовхуванні людей лобами. Харків  — це місто розумних людей, тому шансів у всіляких радикалів немає,  — закінчив заяву Олександр Фельдман.

Читайте також: Євробляхи виїхали з протестом на харківські дороги. Фото