Премія випускникам від Олександра Фельдмана стане щорічною

11.09.2018 11:40 Корисно
Премія учням, які здали ЗНО на максимальні 200 балів, буде виплачуватися і в 2019 році.

Про це заявив народний депутат України, засновник Міжнародного благодійного фонду Олександр Фельдман.

«Нагороджуючи преміями, ми хочемо простимулювати талановитих дітей до отримання знань, дати зрозуміти, що в нашій країні, в нашому місті цінується інтелектуально-розвинена молодь, що завжди і всюди можна заробляти своїм розумом, але для цього спочатку треба попрацювати на заняттях і в бібліотеках, — зазначив Олександр Фельдман. — Вкладення у науку і освіту — це інвестиції в майбутнє, і зовсім скоро це стане пріоритетом державної політики України. Тоді наші науково-дослідні інститути не будуть закриватися, вчені — шукати гідного застосування своїх знань за кордоном, а наука — фінансуватися за залишковим принципом. І я справді вірю, що наша країна прийде, вже приходить до розуміння: у XXI столітті або ти інвестуєш в інтелект, в технології, або прирікаєш країну на бідність.

Нагадаємо, що за результатами 20017-2018 навчальних років сертифікати на премії в розмірі 5000 гривень за один предмет від народного депутата отримав 31 випускник. На винагороди випускникам-відмінникам спрямована стипендія Олександра Фельдмана, яку він отримує як почесний харків'янин.

Відзначимо, що Міжнародний благодійний фонд «Фонд Олександра Фельдмана», заснований 21 рік тому, є однією з найбільших в Україні благодійних організацій, серед основних цілей якої — підтримка талановитих дітей та молоді, розвиток освіти і культури, виховання молоді в дусі толерантності.

Читайте також: Нова вентиляція з’явилася в музичній школі в Люботині

Автор: Олена Загребельна