ПриватБанк передав унікальне обладнання для дитячих лікарень

Promo
18.11.2018 14:00 Корисно
Десять лікарень України отримали від благодійного фонду ПриватБанку високотехнологічне обладнання, що дозволить рятувати життя сотням тисяч маленьких пацієнтів.

 Як повідомила керівник благодійного фонду банку «Допомагати просто!» Анна Павлова, сучасні електрохірургічні апарати ARC 350 на загальну суму 4,7 млн отримали Київський та Львівський ОХМАТДИТ, обласні лікарні Чернігова, Вінниці, Житомира, Одеси, Дніпра та ще трьох обласних центрів країни.

«Від імені багатьох тисяч клієнтів банку ми передаємо дитячим лікарням сучасне устаткування світового рівня, найкраще у своєму класі, – зазначила Анна Павлова. – Завдяки підтримці небайдужих людей лікарні отримали обладнання на суму майже 5 млн грн, а виробники обладнання забезпечили його безкоштовне налаштування та навчання персоналу».

Високочастотний коагулятор експертного класу BOWA ARC 350 для електрохірургії призначений як для відкритої, так і для лапароскопічної (малоінвазивної) хірургії. Завдяки програмі співпраці з фондом виробник обладнання BOWA-electronic GmbH & Co. KG (Німеччина) запропонував для обласних дитячих лікарень України додаткову розширену гарантію та програму навчання медичного персоналу.

«Обладнання дозволить нашим хірургам значно скоротити час проведення операцій та оптимізує роботу, що, звісно ж, пришвидшить строки одужання малечі, якій виконуються хірургічні втручання в нашій клініці, – говорить дитячий хірург Сергій Петрик. – Дякуємо всім, хто допомагає нашій малечі, даруючи їй шанс на швидке одужання, адже діти – наше майбутнє!»

Більше про проекти благодійного фонду ПриватБанку можна дізнатися тут: https://blago.privatbank.ua/