ПриватБанк покращив умови автокредитування

Promo
02.11.2018 16:40 Корисно
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
Придбання через ПриватБанк нового автомобіля майже без переплат і з відтермінуванням платежів протягом 7 років дійсно перетворює авто із предмета розкоші у звичайний засіб пересування.

Купівля авто в кредит стала ще доступнішою. Відтепер оформити автомобіль у розстрочку можливо з розтермінуванням виплат до 84 місяців. Основною перевагою співпраці з ПриватБанком є можливість придбати нові автомобілі на акційних умовах. Toyota, Nissan, Citroёn, Peugeot, Renault, Audi — всі ці новенькі авто тепер продаються під 0,01 % річних. Число партнерів банку постійно розширюється, завдяки чому щомісяця збільшується модельний ряд автомобілів.

— Для купівлі автомобіля досить обрати модель у дилера та внести аванс, — розповідає  керівник бізнесу споживчого кредитування ГРУ ПриватБанку у Харківській області Андрій Павленко. — Рештою питань щодо оформлення автомобіля займається банк. Максимальна сума кредиту — 1 500 000 гривень на термін кредитування до 7 років. Мінімальний початковий внесок — 10 %.

«Авто в розстрочку» – це можливість користуватися автомобілем вже сьогодні, виплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж) протягом років. Угода оформляється у формі фінансового лізингу. У щомісячний платіж може бути включена і вартість щорічного страхування автомобіля. Відсоток переплати залежить від терміну кредиту та розміру початкового внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період кредиту.

— Ще одна з переваг ПриватБанку — швидкість прийняття рішення щодо надання кредиту, — розповідає Андрій Павленко. — Для цього знадобиться всього кілька хвилин. Звертатися можна в будь-яке з наших відділень. До того ж клієнт може самостійно подати заявку на сайті і дізнатися про всі можливості купівлі авто. Для оформлення кредиту потрібен мінімальний пакет документів. За умовами договору банк не має права в односторонньому порядку підвищувати процентну ставку з розстрочки, яку клієнт вже оформив.

До слова, ПриватБанк кредитує легкові автомобілі, мікроавтобуси до 18 місць, авто вантажопідйомністю до 1,6 тонни, нові та вживані авто із пробігом. Машину можна купити в автосалоні, на авторинку, інтернет-майданчиках або навіть у сусіда. Причому угода не передбачає ніяких додаткових комісій — у тому числі і за дострокове погашення кредиту. Платежі по кредиту можна вносити будь-якими зручними способами: через термінал, Приват24, мобільний додаток Privat24 або через касу.

У Харківській області лише за останні три місяці через ПриватБанк клієнти придбали 65 автомобілів. Причому 10 з них — машини з автосалонів.