ПриватБанк розширює мережу банкоматів і терміналів

Promo
02.10.2018 11:51 Корисно
Фото: giraffemall.com.ua Фото: giraffemall.com.ua
У Станиці Луганській найближчим часом з'являться нові банкомати і термінали ПриватБанку.

У селищі Станиця Луганська розташований єдиний в Луганській області контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування, що проходить через селище. Як відомо, з 2 по 8 вересня КПВВ був тимчасово закритий — проводилася реконструкція пункту. Ремонт дозволив збільшити кількість робочих місць для співробітників пункту пропуску і створити більш комфортні умови для людей, які перетинають лінію розмежування.

Відразу ж після відкриття контрольного пункту спостерігалося збільшення черг до банкоматів Ощадбанку і ПриватБанку. Це пов'язано з тим, що, починаючи з 8 вересня, лінію розмежування через КПВВ перетинала значна кількість жителів непідконтрольних Україні територій пенсійного віку, бажаючих зняти готівку в банкоматах, розташованих у селищі.

На сьогодні в селищі Станиця Луганська працює два повнофункціональні відділення ПриватБанку за адресами: вулиця Центральна, 37 і квартал Молодіжний, 20. У цих же відділеннях працюють два зовнішні банкомати ПриватБанку. Третій зовнішній банкомат розташований у міні-маркеті «Імідж» за адресою: вулиця Деповська, 32. Всі три банкомати доступні для клієнтів цілодобово, і зняти готівку в них можна за допомогою карти будь-якого банку України абсолютно без комісій.

— Для нас дуже важливо, щоб наші клієнти могли зручно і комфортно користуватися послугами ПриватБанку в будь-якій точці України, а тим більше, на територіях, наближених до лінії розмежування, — каже директор Східного регіонального управління ПриватБанку Едуард Мізін. — Ми постійно моніторимо ситуацію і аналізуємо щоденну кількість операцій в наших відділеннях і банкоматах, які знаходяться поблизу від КПВВ Станиця Луганська. Тому ми прийняли рішення розширити для зручності клієнтів мережу банкоматів і терміналів самообслуговування і в інших районах селища.

Під час реконструкції на КПВВ Станиця Луганська ПриватБанк установив додатковий термінал самообслуговування на автостанції по вулиці Лермонтова, 1. Також зараз проводяться підготовчі роботи з монтажу термінала самообслуговування і банкомата в селі Макарове (суміжному із селищем) в магазині «Єрмак». Найближчим часом планується розпочати роботи з монтажу ще одного банкомата в районі автостанції. Всі перераховані пристрої планується встановити до середини жовтня.