ПриватБанк відкрив іпотеку для бізнесу

Promo
14.11.2018 12:01 Корисно
ПриватБанк запустив програму іпотечного кредитування для підприємців і бізнесу.

Кредитування дозволить оптимізувати витрати на оренду комерційної нерухомості та дасть можливість придбати об’єкти в кредит за фіксованою процентною ставкою на строк до 5 років.

Як повідомив керівник напрямку обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв, умови іпотеки для бізнесу дозволяють оплачувати до 75 % вартості нерухомості за рахунок кредитних ресурсів, а для оформлення кредиту банку потрібен мінімальний пакет документів.

«Оформлюючи бізнес-іпотеку, компанія або підприємець більше не залежить від зростання цін на комерційну нерухомість, а власний капітал може направити в обіг або на розширення бізнесу, – зазначив Сергій Клюєв. – Окрім того, власна нерухомість дає можливість отримання додаткового доходу від здачі в оренду».

Для підприємців і малого бізнесу ПриватБанк готовий фінансувати купівлю комерційної нерухомості на суму від півмільйона гривень (магазини, будівлі під склад або базу), а також житлової нерухомості з метою використання в комерційних цілях. Окрім того, клієнти можуть придбати в кредит і нерухомість, що перебуває у власності банку. Ознайомитися з лотами банку можна на торгових майданчиках «Сетам» і ProZorro.

Читайте також: ПриватБанк продовжив до кінця року пільговий проїзд у столичному метро

Автор: Олександр Ушаков