ПриватБанк відкрив мобільні автобусні каси

Promo
19.10.2018 10:30 Корисно
Фото: imagenesmy.com Фото: imagenesmy.com
ПриватБанк запустив послугу купівлі квитків на автобуси в мобільному банку Приват24 для Android. Новий сервіс миттєвої покупки автобусних квитків доступний цілодобово на більш як 20 000 напрямків Україною та за кордон — Італію, Францію, Польщу, Латвію, Чехію та інші країни.

«У мобільному Приват24 можна купити квиток практично на будь-який автобусний маршрут, який існує в Україні, — говорить керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. — Процес займає півтори хвилини замість півгодинного стояння в черзі на вокзалі».

 

Автобусні каси в мобільному Приват24 працюють у розділі «Транспорт». Сервіс дає можливість легко вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника — вся необхідна інформація доступна на екрані. Оплатити квитки можна карткою будь-якого банку.


Крім мобільного банку, автобусні квитки можна купити у веб-версії Приват24, будь-якому терміналі самообслуговування, відділенні ПриватБанку, на сайті bilet.pb.ua і навіть по телефону — для цього ПриватБанк створив спеціальний сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Окрім автобусних квитків, ПриватБанк продає білети на поїзд і літак на будь-який напрямок по Україні та за кордон.

Читайте також: ПриватБанк та AliorBank відкрили вигідні перекази з Польщі в Україну