В Україні запустили добові електронні проїзні

Promo
20.09.2018 11:30 Корисно
фото: ПриватБанк фото: ПриватБанк
Тепер у Дніпрі через мобільний додаток можна оплатити проїзд у трамваї та тролейбусі єдиним квитком на день, тиждень або місяць.

Для купівлі електронного проїзного квитка треба увійти в додаток Privat24, обрати термін дії квитка, оплатити карткою будь-якого банку, прив’язаною до додатка, і квиток з’явиться в мобільному телефоні. Вартість добового електронного проїзного становитиме 10 грн, проїзний на тиждень коштуватиме 60 грн, на місяць – 260 грн.

«Це черговий крок до створення в місті системи єдиного електронного квитка. На сьогодні проїзд у транспорті можна оплатити через QR-коди або банківською карткою. Тепер до них додався ще більш цікавий варіант, з яким можна оплатити проїзд на зручний час та їздити в цьому проміжку необмежену кількість разів. Оплата за конкретний термін і на кілька видів транспорту – це перше в Україні рішення, і ми продовжуємо створювати нові рішення, щоб спростити життя городян», – сказала радник мера Дніпра Яніка Мерило.

Проїзний у Privat24 на 1, 7 і 30 днів доступний всім жителям Дніпра та області в меню «Міський транспорт».

«Купівля квитків на певний строк є однією з кращих світових практик у реалізації електронного квитка, так оплачують проїзд у Сан-Франциско, Берліні, Варшаві та інших містах. Тепер ми раді разом із містом запустити таку систему в Дніпрі», – зазначив заступник керівника напрямку платежів і переказів ПриватБанку Артем Фесько.