За проекти Громадського бюджету можна проголосувати в терміналах самообслуговування ПриватБанку

Promo
24.02.2019 15:45 Корисно
Така можливість з’явилася у жителів міста Краматорська.

До 2 березня в Краматорську триватиме голосування за проекти, покликані поліпшити місто. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані за рахунок міського бюджету в 2019 році в рамках "Громадського бюджету" Краматорська. Городяни можуть проголосувати на офіційному сайті проекту.

Крім того, для зручності краматорців відкрита можливість голосування в терміналах самообслуговування (ТСО) ПриватБанку, розташованих як у відділеннях, так і в найбільш відвідуваних закладах міста. Адреси розташування терміналів можна дізнатися на сайті ПриватБанку pb.ua/map.

У цьому році в голосуванні беруть участь 36 проектів, покликаних поліпшити місто Краматорськ. Загальна сума запланованого бюджету становить 9 043 988 грн. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів (за рейтинговим голосуванням), будуть реалізовані в поточному році.

Процедура голосування в терміналах самообслуговування ПриватБанку проста і прозора. Достатньо пройти ідентифікацію за допомогою будь-якої картки ПриватБанку або фінансового номера мобільного телефону. Потім на основній сторінці меню скористатися кнопкою "Голосування за проект міста" і зробити вибір проекту в списку, який з'явиться на екрані термінала. Віддати свій голос за один великий і один малий проекти можуть громадяни України віком від 16 років, які прописані і проживають в місті Краматорськ.

Громадський бюджет - демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для поліпшення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста може подати проект, пов'язаний з поліпшенням життя в місті, взяти участь в конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету міста. Платформа "Громадський проект" дозволяє брати участь у конкурсі, не виходячи з дому: бажаючі подають заявку online і відстежують долю свого проекту прямо на сайті.

Читайте також: ПриватБанк оголосив винагороду в 50 тисяч гривень за інформацію про підривників банкомату