Знижено ставки для малого бізнесу

Promo
07.09.2018 09:00 Корисно
ПриватБанк знизив ставки кредитування малого бізнесу та підприємців.

Як повідомили в банку, з 3-го вересня ставку кредитування за найпопулярнішою в країні програмою підтримки малого бізнесу «КУБ» знижено з 2 % до 1,8 % на місяць від початкової суми кредиту.

– Політику банку спрямовано на зниження процентних ставок за кредитами, щоб стимулювати розвиток економіки, насамперед, за рахунок малого бізнесу та підприємництва, – зазначає заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв. – ПриватБанк активніше від інших банків фінансує розвиток підприємництва, надаючи підприємцям найдоступніший мікрокредит до мільйона гривень строком на 12 місяців для розвитку бізнесу.

Також цього року ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі 100 тисяч гривень з пільговим періодом до 55 днів. Після закінчення пільгового періоду ставка за лімітом «Підприємницький» становитиме 2,5 % на місяць.

За два роки роботи програми «КУБ» ПриватБанк уже профінансував понад 40 тисяч проектів малого бізнесу. З початку року загальний обсяг фінансування підприємців ПриватБанком становить 4,5 мільярда гривень.

Читайте також: Як пенсіонерам компенсувати витрати на комуналку