Металіст - Ньюкасл. Що планують Маркевич та Пардью

21.02.2013 07:25 Спорт
"Ньюкасл" у матчі-відповіді 1/16 фіналу футбольної Ліги Європи з харківським "Металістом" задовольнить результативна нічия.

Про це заявив на передматчевій прес-конференції головний тренер англійського клубу Алан Пардью, повідомляє  УКРІНФОРМ.

"Ми будемо задоволені нічиєю, тільки якщо вона буде результативною. Від матчу до матчу ми набираємо обертів, і я думаю, у нас в цій грі усе буде добре", - сказав Пардью.

Водночас він додав, що шанси на перемогу в обох команд рівні. За словами наставника "Ньюкасла", те, що "Металіст" не забив м'яча у попередньому матчі, надає англійцям перевагу. "Проте, тим не менше, нам все одно треба забивати", - додав тренер.

У матчі з харків’янами Пардью планує випустити на поле найсильніший склад. "Якщо ми пройдемо далі, це додасть нам сил у подальших іграх", - підсумував він.

Тренер "Металіста" Мирон Маркевич чекає на гарні результати, команда планує атакувати.

"Ньюкасл" для перемоги обере іншу тактику, ніж в Англії?

Мирон Маркевич: Мені важко сказати. Це питання швидше для Алана Пардью. Я знаю? як ми будемо грати, а як "Ньюкасл" - не знаю. Напевно, як ми дозволимо, або як нам "Ньюкасл дозволить". Побачимо.

Чого завтра варто очікувати "Ньюкаслу" від харківських уболівальників? На стадіоні присутній якась особлива атмосфера ...

Мирон Маркевич: І в Англії присутня особлива атмосфера. Нам приємно було грати в Англії. Місцеві вболівальники дуже тонко розуміють футбол. Завтра буде відмінна атмосфера, і командам буде приємно грати.

Як ви думаєте, наскільки ці 7 днів вплинули на фізичний стан гравців?

Мирон Маркевич: Завтра побачимо, але, звичайно, ми постаралися зробити все можливе, щоб команда краще виглядала у фізичному плані.

Чи очікує тренер відкритої гри або гри від захисту?

Мирон Маркевич: Все буде залежати від того, наскільки нам дозволить грати суперник. В цілому ми граємо в атакуючий футбол, і я не думаю, що ми щось будемо міняти.

Повторний матч 1/16 Ліги Європи "Металіст" - "Ньюкасл" відбудеться у четвер, 21 лютого, в Харкові. Перший поєдинок в Англії команди завершили внічию - 0:0.

Автор: Администратор сайта