AdrenalinFest під Харковом: рекорди, авіашоу та дівчата в міні (ФОТО)

23.09.2013 13:06 Спорт
фото Артема Богдана фото Артема Богдана
Фестиваль “AdrenalinFest” пройшов в суботу, 21 вересня, на військовому аеродромі в Чугуєві.

В рамках фесту закінчився п’ятий, фінальний етап чемпіонату України з драг-рейсингу, та п’ятий, також фінальний, етап кубка ФАУ.

Більше 70 любителів швидкості позмагалися за першість у фінальних етапах Чемпіонату України та Національної серії на Кубок FAU з гонок на прискорення.

Змагання пройшли під патронатом Автомобільної Федерації України, в них взяли участь спортсмени з України, Росії та Білорусі.

Результати змагання були очікуваними, адже драг-рейсинг - спорт, в якому від пілота залежить не так вже і багато.

Інше ж, по суті змагання механіків. Тому першість у найпрестижнішому класі Pro AWD (повний привід), як і очікувалось, здобув харків'янин Андрій Кравченко, якому поступились донеччани Дмитро Заргана та Євген Чвиков.

БІЛЬШЕ ФОТО З ADRENALINFEST ДИВІТЬСЯ ТУТ

Примітно, що всі три гонщики виступали на машинах однієї серії - Nissan Skyline GTR. Та якщо 25-річне авто Кравченка майже не має нічого спільного із серійною машиною і пересувається від гонки до гонки на причепі, то новенькі, завантажені електронікою нісани Заргани та Чвикова не втратили якостей автомобіля як засоба пересування, та навіть мають кондиціонер.

Три спортивних літака СУ-38 під керуванням титулованих українських пілотів показали глядачам фигури складного та вищого пілотажу.

За підсумками змагань, в різних категоріях переможцями чемпіонату стали харків'яни Дмитро Кушнарьов, Дмитро Пятісоцкій, Максим Ніколаєнко, Кубка FAU - Олександр Соколов, Дмитро Кушнарьов, Євген Бурдейний. Загалом у двох турнірах харків'яни зайняли половину чемпіонських і більшу частину призових місць. При цьому Дмитро Кушнарьов встановив новий рекорд України за часом проходження дистанції у класі задньопривідних авто.   

Артем Богдан

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта