Арсенал і Ліверпуль порадують голами. Прогноз СК

22.12.2017 16:05 Спорт
Фото: soccer.ru Фото: soccer.ru
Сьогодні, 22 грудня, стартує 19-й тур АПЛ, який відкриють «каноніри» і «мерсисайдці».

«Арсенал» — «Ліверпуль», початок — о 21.45 за київським часом

У центральному матчі останнього, 19, туру першого кола англійської Прем'єр-ліги лондонський «Арсенал» прийме «Ліверпуль». Вважаємо, що цей матч буде результативним, і на те є кілька причин.

По-перше, відштовхнемось від гри, яку проповідують підопічні Юргена Клоппа — відкриту і результативну. «Лівер», розгромно обігравши «Борнмут» (4:0) в минулому турі, став першою командою в історії Прем'єр-ліги, яка виграла чотири виїзні матчі поспіль з різницею в мінімум три м'ячі. Звичайно, навряд чи «мерсисайдці» сьогодні зможуть оновити свій же рекорд, адже «Арсенал» — це не «Вест Хем», «Сток», «Брайтон» і «Борнмут». Хоча свої два-три голи команді Клоппа забити під силу. Адже в ударі перебуває Мохаммед Салах, який зараз є кращим бомбардиром АПЛ з 14-ма влучними ударами.

Фото: sports.ru

По-друге, «Арсенал» сам може забити, і не раз. «Каононіри» у внутрішній першості провели останні три гри «на низ» — із «Саутгемптоном» (1:1), «Вест Хемом» (0:0) і «Ньюкаслом» (1:0). Їх нарешті має прорвати, і «Ліверпуль» для цього відповідний суперник. Адже при всій повазі до захисників «Ліверу», навряд чи їм вдасться стримати набіги Алексіса Санчеса і компанії.

Фото: telegraf.com.ua

«Зебри» зможуть засмутити Саміра Хандановича. Прогноз СК

Ну і по-третє, наш прогноз підкріплюється статистикою очних зустрічей. У цьому десятилітті команди провели в АПЛ 16 матчів, в яких забили 54 м'ячі. Виходить — 3,38 за гру, що дуже непогано. А останні чотири поєдинки цих клубів подарували вболівальникам 21 забитий м'яч — 3:3, 3:4; 3:1; 4:0. Що виходить більш п'яти голів за гру. Сподіваємося, що ця тенденція продовжиться і сьогодні.
Таким чином, у нас є велика впевненість в тому, що сьогодні на «Емірейтс» вболівальники побачать як мінімум три м'ячі. На це і зробимо свій заряд — «тотал матчу більше 3», за що вітчизняні букмекери дають в районі 1,75.

Ставка «СК»:

«Арсенал» — «Ліверпуль» — «тотал матчу більше 3» за 1,75.

Розмір ставки — 9750 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 5000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко