Боксери Харкова виступили на чемпіонаті України: результати

26.12.2016 14:45 Спорт
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
З 20 по 24 грудня в Харкові відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді пам’яті заслуженого тренера України Бориса Андрєєва.

В змаганнях взяли участь понад 160 боксерів до 18 років з 22 областей країни та Києва, а за його підсумками збірна Харківської області виборола 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові нагороди, - повідомляють в Управлінні зі справ молоді та спорту ХОДА.

Чемпіоном України в ваговій категорії до 91 кг став Дмитро Галаган. Усі свої поєдинки харків’янин завершив достроково, здобувши дві перемоги технічним нокаутом над суперниками з Києва. Фінальний бій проти Юрія Ващенка з Київської області не відбувся – суперник не вийшов на ринг.

Срібним призером чемпіонату в ваговій категорії до 49 кг став Влад Саврико, який успішно дійшов до фіналу, але в поєдинку за «золото» поступився Микиті Дінєєву з Києва.

 
 

Ще одне «срібло» здобув Сергій Молчанов. У фіналі вагової категорії до 69 кг він поступився Дмитру Майдакову з Черкаської області.

Бронзовими призерами стали Данило Кушина (вагова категорія до 52 кг) та Богдан Безлєпкін (вагова категорія до 56 кг).

В загальнокомандному заліку Харківська область посіла друге місце, перемога була за командою міста Київ, а третє місце посіли боксери з Київської області.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта