Будівельники забили козла у саду Шевченка (ФОТО)

09.08.2012 07:36 Спорт
У саду імені Шевченка відбулись змагання з доміно на Кубок Асоціації «Регіональне будівництво». За приз боролись 32 команди.

- Доміно — це улюблений вид спорту будівельників, можна навіть сказати, що це - «найбудівельніший» вид спорту. Кожен будівельник вміє «забивати козла» і грати в доміно, - каже прес-секретар Асоціації «Регіональне будівництво» Олена Єрмолаєва.

За її словами, ідея проводити відкритий міський чемпіонат з доміно до професійного свята народилась в Асоціації «Регіональне будівництво» два роки тому. Спочатку змагалися за кубок 26 команд, а цього року — 32. Це команди будівельників, проектантів, викладачів і журналістів. Від підприємств грали робочі, прораби, інженери і керівники.

ФОТОРЕПОРТАЖ ПОВНІСТЮ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Турнір проходив за олімпійською системою до двох перемог однієї з команд з вибуванням тієї, що програла. Після жеребкування учасники «забивали козла» протягом п'яти годин.

За результатами змагань третє і четверте місце розділили команди «Т.М.М.» і СМУ-19 тресту «Жилстрой-1». Друге місце посіла команда АТ «Южспецатомэнергомонтаж». А чемпіоном і володарем Кубку стала команда ООО «Стальконструкция».

Судді теж не залишились без діла: у суперфіналі вони зіграли у гігантське доміно. Головний приз цього туру — в'язанка сушеної риби.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта