Будівництво “Харків Арени”. Що вже готово

05.02.2014 13:35 Спорт
http://fakty.ua/ http://fakty.ua/
Будівництво багатофункціонального спортивного комплексу «Харків Арена» йде за графіком.

Про це сьогодні, 5 лютого, повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров.

За його словами, будівництво «Харків Арени» не зупинялося, за винятком того періоду, коли в Харкові були сильні морози.

- На цей час технологічні процеси були припинені, але зараз вони поновлюються. На будівництві всі роботи йдуть за графіком, оскільки було певне випередження по термінах будівництва. Генеральний інвестор обіцяє взяті на себе зобов'язання виконувати своєчасно, - підкреслив директор департаменту. За його словами, також без зупинки тривають роботи зі зведення тренувальної бази. 

Олексій Чубаров зазначив, що вже повністю готовий фундамент «Харків Арени», зведено понад половини цокольних балок і майже половина залізобетонних колон, балочне перекриття готове на 20%.

Довідка. «Харків Арена» - багатофункціональний спортивний комплекс, який включатиме зал для глядачів з мобільними і стаціонарними трибунами, два зали для тренувань і спортивну школу. Універсальність комплексу дозволить проводити змагання з 100 видів спорту. Арена також передбачає влаштування льодового покриття. Максимальна кількість глядачів - 7 тис. чоловік. Час трансформації комплексу під ту чи іншу подію - 10 годин. Для людей з обмеженими фізичними можливостями передбачені спеціальні місця, ліфти та пандуси на вході. Термін закінчення будівництва - грудень 2014 року.

Автор: Администратор сайта