Чемпіонат Харківщини з футболу: парад погромів в групі А. Фото, відео

09.08.2018 16:15 Спорт
Фото: nashridkup.com.ua Фото: nashridkup.com.ua
Три команди з чотирьох здобули перемоги із загальним рахунком 19:0.

Вчора, 8 серпня, відбувся черговий, 17-й, тур чемпіонату Харківської області з футболу. Цей ігровий день виявився багатим на голи. Так «Вовчанськ» зустрічався на виїзді проти донецького «Газовика» з Балаклійського району. Очікувано, команда Андрія Березовчука не зустріла опору з боку господарів. Зі стартових хвилин «вовки» взяли  хід гри під свій контроль, і створювали загрозу біля ворожих воріт протягом всього матчу. У підсумку, «Вовчанськ» «відвантажив» «Газовику» вісім м'ячів — покер на рахунку Костянтина Без'язичного, хет-трик оформив Дмитро Батусов і ще один м'яч забив Володимир Черніков.

 

Фото: facebook.com/ФК-Волчанск

Куп'янський «Металург» в рідних стінах розгромив харківську «Кобру» — 4: 0.

Фото: nashridkup.com.ua

«Зміїв» в рідному «лігві» відірвався на одному з аутсайдерів першості ФК «Шевченкове» — 7: 0, здобувши, таким чином, найкрупнішу перемогу в поточній першості. «Дворічна» в рідних стінах розійшлася «сухим» миром з «Коброю» U-19 (0:0). А лідер групи А «Люботин» поклав в свою скарбничку чергові три очки, не виходячи на поле, оскільки ізюмський «Олімпік» знявся зі змагань.

Таким чином, після чергового туру групу А продовжує очолювати «Люботин», який в 15 іграх набрав 40 очок. За «городянами» розташовуються «Вовчанськ» і куп'янський «Металург», маючи в своєму активі по 39 залікових пунктів, проте «вовки» провели 13 матчів, а «металурги» — 16. Після звітного туру на четверте місце піднявся «Зміїв», який посунув «Кобру» на п'яту сходинку.  

У групі В знову сталася рокіровка в лідируючій когорті команд — відразу два колективи з перших трьох зазнали поразки. Солоницівський «Енергетик» на виїзді зустрічався з «Лозовою-Панютине», яка впевнено розібралася з командою з Дергачівського району — 4:1. Поганому прикладу «енергетиків» наслідував харківський «Металіст Юніор», який на виїзді програв «Первомайському» 2:0.

Фото: metalist1925.com

Осічками конкурентів повною мірою скористався четвертий «Цементник». Балаклійський колектив мінімально обіграв останню команду першості красноградський «Колос» 3: 2, і вийшов на друге місце.

У групі В з 30-ма очками продовжує лідирувати харківський «Універ-Динамо ХНУВС», який пропускав минулий тур згідно з календарем. На два очки менше у «Цементника», і на три — у «Металіста Юніор» та «Енергетика». Всі чотири команди провели однакову кількість матчів — по 15.
 
Савелій Мякушко