Дискваліфікувати “Арену Львів” запропонувала ФФУ

04.11.2013 11:43 Спорт
http://uainfo.org/ http://uainfo.org/
ФФУ у листі до ФІФА порадила дискваліфікувати львівський стадіон.

Як повідомляє "Футбол 24" , перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко звертався з листом до FIFA , в якому власноруч запропонував дискваліфікувати "Арену Львів". Це випливає з документа , з копіями якого можна ознайомитися тут.

Під час процедури дисциплінарного провадження з приводу інцидентів під час матчу між збірними України і Сан -Марино , який відбувся 6 вересня на " Арені Львів" , Стороженко звернувся в дисциплінарний комітет FIFA з проханням покарати " Арену Львів" . У листі від 17 вересня 2013 року в пункті 4 йдеться про таке :

"З урахуванням можливості запобігання будь-яких проявів дискримінації , які можуть завдати шкоди розвитку всього українського футболу в дусі дотримання принципів взаємоповаги і fair - play , ФФУ також розглядає можливість виключення стадіону з переліку спортивних споруд , на яких дозволено проведення міжнародних матчів. ФФУ також з розумінням поставиться до того , що Дисциплінарний комітет FIFA підтримає рішення ФФУ про дискваліфікацію стадіону "Арена Львів" на певний строк , зокрема , з міркувань безпеки , як це передбачено ч. 3 ст. 66 Дисциплінарного кодексу FIFA ".

Джерело: Футбол 24
Автор: Администратор сайта