Донецький «Шахтар» матчем в Харкові стартував у Лізі чемпіонів. Фото

20.09.2018 09:02 Спорт
Фото Бориса Бреславця Фото Бориса Бреславця
Вчора, 19 вересня, на ОСК «Металіст» відбувся поєдинок між «Шахтарем» і «Хоффенхаймом» у рамках першого туру Ліги чемпіонів.

Звітний матч активніше почали німці, які на 6-й хвилині завдяки точному удару Флоріана Гріллітча вийшли вперед. На початку другої половини першого тайму «гірники» зрівняли рахунок, забив Ісмаїлі. Однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Хоффенхайма» – на 38-й хвилині при подачі кутового на виході помилився воротар «гірників» Андрій Пятов, у результаті чого Хавард Нордтвейт знову вивів партнерів вперед, 2:1.

Після перерви донецький «Шахтар» продовжував шукати щастя біля чужих воріт і на 81-й хвилині домігся свого. Майкон, який вийшов на заміну, добре пробив метрів з 25-ти, а воротар суперника не зумів впоратися з цим «пострілом» бразильця – 2:2. У час, що залишився, у «Шахтаря» були можливості вирвати вольову перемогу, однак німці стримали натиск опонента і заробили один заліковий бал.

Свій наступний матч у Лізі чемпіонів «Шахтар» проведе на виїзді проти «Ліона», який у першому турі сенсаційно обіграв в Англії «Манчестер Сіті».