Донецький «Шахтар» не зумів дати бій «Манчестер Сіті» в Харкові – ФОТО

19.09.2019 09:08 Спорт
Фото Бориса Бреславця Фото Бориса Бреславця
Вчора, 18 вересня, «гірники» стартували в Лізі чемпіонів.

У рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» на ОСК «Металіст» приймав чинного чемпіона Англії Манчестер Сіті. Цей матч викликав серйозний інтерес у місцевих любителів футболу, які під зав'язку заповнили ОСК «Металіст». Однак, 40-тисячна підтримка уболівальників не змогла допомогти «гірникам» домогтися позитивного результату.

Протягом всієї гри англійці мали кращий вигляд, ніж українців, яких у результаті розгромили 3:0. Рахунок у матчі в середині першого тайму відкрив Ріяд Марез, який вдало зіграв на добиванні після хорошого удару Ілкая Гюндогана в штангу. Подвоїти перевагу гостям удалося на 38-й хвилині, і в цьому голі знову взяли участь Гюндоган і Марез. Ріяд віддав на Ілкая, який з меж штрафного точно пробив у ближній кут воріт Андрія Пятова – 0:2.

Після перерви англійці продовжували контролювати хід гри, створивши низку небезпечних моментів, з яких змогли реалізувати лише один. На 76-й хвилині Габріель Жесус вийшов віч-на-віч з Андрієм Пятовим і впевнено його переграв, тим самим встановивши остаточний рахунок зустрічі – 0:3.

В іншому матчі групи С, де виступають «Шахтар» і «Манчестер Сіті», загребське «Динамо» несподівано в рідних стінах розгромило італійську «Аталанту» 4:0.

У наступному турі між собою зустрінуться невдахи першого ігрового дня – «Аталанта» прийме «Шахтаря». Цей матч відбудеться 1 жовтня. А найближчий матч гірників у Харкові в рамках Ліги чемпіонів пройде 22 жовтня – «Шахтар» на ОСК «Металіст» зустрінеться із загребським «Динамо».

Читайте також: Чемпіонат Харківської області з футболу: лідер оступився в Первомайському