Донецький «Шахтар» вирвав нічию у загребського «Динамо» в Харкові – ФОТО

23.10.2019 09:00 Спорт
Фото Бориса Бреславця Фото Бориса Бреславця
Рятівником «гірників» став бразилець Додо.

Вчора, 22 жовтня, на ОСК «Металіст» пройшов матч у рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів – донецький «Шахтар» зустрічався із загребським «Динамо».

Рахунок у матчі відкрив Євген Коноплянка, який у ближньому бою впевнено переграв воротаря суперника – 1:0. Втім ще до перерви хорватам вдалося відігратися. Міслав Оршіч зліва віддав на Дані Ольмо, який вдало замкнув цю передачу – 1:1.

У другому таймі вже «Шахтар» був у ролі наздоганяючого. На 58-й хвилині на кутовому воротар донеччан Андрія Пятов незрозуміло навіщо сфолив на суперника, за що головний рефері поєдинку Антоніо Лаос признав пенальті у ворота «гірників». До позначки підійшов Оршіч, який розвів м’яч і голкіпера по різних кутах.

На порятунок у «Шахтаря» залишалося близько 30-ти хвилин, і українцям все-таки вдалося вирвати нічию. На 75-й хвилині рахунок зрівняв Додо, який обіграв воротаря суперника і забив у порожні ворота.

2:2 – результативна нічия донецького «Шахтаря» і загребського «Динамо» у Харкові. В іншому матчі цієї групи англійський «Манчестер Сіті» в рідних стінах розгромив італійську «Аталанту» – 5:1.

Таким чином, після першого кола «городяни» впевнено очолюють групу С, набравши 9 залікових балів. У «Динамо» і «Шахтаря» по 4 очки, втім за додатковими показниками загребці йдуть на другому місці. На останній сходинці – «Аталанта», яка ще залікових балів не набирала.

Читайте також: Футболіст з Краснограда — у ТОП-10 претендентів на престижну нагороду