Дві бронзи вибороли українські спортсмени на Олімпіаді

02.08.2012 07:14 Спорт
Українська скарбничка медалей поповнилася двома бронзами

Українська спортсменка Олена Костевич 1 серпня на Олімпіаді завоювала бронзову медаль у стрільбі з пістолета на 25 метрів, повідомляє сайт Олімпіади-2012.

У кваліфікації Костевич набрала 293 очки, у фіналі за сумою всіх стрільб вибила 788,6 очок. "Бронза" Костевич - це п'ята медаль України на Олімпіаді.

Шаблістка Ольга Харлан завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх. 21-річна Харлан, яка має у активі золоту медаль Олімпіади-2008 в Пекіні, у півфіналі поступилася досвідченій росіянці, чемпіонці світу Софії Великій, а в зустрічі за третє місце перемогла двократну олімпійську чемпіонку Маріель Загуніс зі США.

Дует Ілля Кваша (Миколаїв) та Олексій Пригоров (Харків) посів четверте місце у змаганнях зі стрибків у воду з триметрового трампліну. Обидва українських спортсмена ще будуть брати участь в індивідуальних змаганнях зі стрибків з триметрової вишки.

Всього в активі Україні дві золоті та чотири бронзові медалі. Сьогодні, 2 серпня, українські спортсмени виступлять в 7-ми видах програми. Харків'ян серед них не буде.

Автор: Администратор сайта