Футболісти «Металіста» з'їжджають з квартир

28.10.2015 12:56 Спорт
Фото: isport.ua Фото: isport.ua
На базі харківського «Металіста» відключені комунікації. Вже немає води та Інтернета, часто відключають й світло.

Харківський футбольний клуб зараз переживає не найкращі часи. З кожним днем проблеми "Металіста" наростають як сніжний ком. До заборгованості по зарпалаті і відсутності гри додався новий головний біль - відсутність води, Інтернату і часте відключення світла на базі клубу. Про це в інтерв’ю isport.ua повідомляє півзахисник «Металісту» Кирил Ковальчук.
Він зазначає, що ситуація в клубі вкрай тяжка. Приїжджі футболісти змушені з'їжджати з квартир і перебиратися на базу, а їхні родини повертаються в свої міста. Відсутня впевненость у завтрашньому дні.

- Сьогодні ввечері (бесіда відбулася у вівторок. - Прим.авт.) після тренування на базі відсутня вода в кранах! Кілька днів немає сигналу для Інтернету, кажуть, через пару днів пропаде світло, - каже футболіст.

Також Ковальчук переконаний, що «Металіст» знаходиться не на тому рівні, якому команда відповідає.

- Ми це усвідомлюємо, розмовляємо, намагаємося змінити ситуацію на полі. Але головна причина - це нестабільна ситуація в клубі в цілому. Від себе скажу, що в перших п'яти турах ми добре діяли, а потім трапився надлом. Нічого з того, що нам пообіцяли, не виконувалося, так і засмоктало в трясовину. Зараз я навіть не уявляю, що буде далі в сформованих обставинах. З кожним днем обстановка все гірше і гірше. Грошей гравці «Металіста» не отримували дуже давно, - цитує слова гравця офіційна група футбольного клубу у соцмережі.

Мирослава Кольцова

Автор: Администратор сайта