Голландці розповіли про своє розчарування від ЄВРО-2012 у Харкові

09.04.2013 14:35 Спорт
http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua
Надзвичайний і Повноважний Посл Королівства Нідерланди в Україні пан Пітер Яном Волтерс та заступник губернатора Харківщини Юрій Сапронов пригадали, як наше місто вітало голландських уболівальників ЄВРО-2012.

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов подарував голландським гостям пам'ятні альбоми до ЄВРО-2012. Вручаючи подарунки, він зазначив, що керівництво регіону зробило все для того, аби закордонні гості почувалися під час турніру якомога комфортніше.

На переконання Юрія Сапронова, це вдалося зробити. До речі, заступник губернатора продовжує вболівати і за збірну Нідерландів і побажав цій футбольній дружині успіхів на чемпіонаті світу. 

- Тут відразу ж пригадую зустріч із земляками поблизу харківської автозаправки, - розповів Пітер Ян Волтерс. - Підійшовши до них я поцікавився, як їм тут сподобалося. А вони мені кажуть, що дуже розчарувалися. Коли їх знову перепитав, то все зрозумів. Виявляється, що перед поїздкою їм казали, що тут все погано і краще в Україну не їхати. А вийшло все навпаки і вони були так приємно здивовані, що не поспішали повертатися додому!

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта