Грошові премії за медалі на Параолімпіаді збільшить Кабмін

11.09.2012 10:28 Спорт
http://vecherka.donetsk.ua/ http://vecherka.donetsk.ua/
Переможців та призерів 14-их Параолімпійських ігор у Лондоні, а також їх тренерів вже на днях нагородять грошовими преміями, - пише «Урядовий портал».

- У Державному бюджеті України на 2012 рік кошти для виплати винагород чемпіонам та призерам Паралімпійських ігор та їх тренерам виділені. Преміальні, передусім спортсменам, буде виплачено найближчими днями, решта – в першій декаді жовтня, - сказав Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

А словами Равіля Сафіулліна вже надійшла пропозиція щодо збільшення розміру грошової премії параолімпійцям, адже востаннє ця сума переглядалася лише у 2008 році.

- Готується проект розпорядження Кабінету Міністрів про збільшення винагород, оскільки визначені суми: 700 тисяч гривень за «золото», 500 тисяч гривень – за «срібло» та 350 тисяч - за бронзову медаль – не переглядалися з 2008 року. Тому це питання буде винесене на засідання Кабінету Міністрів найближчим часом, - повідомив керівник центрального спортивного відомства.

Сьогодні українська параолімпійська збірна прилетіла до Києва, а вже завтра харківських спортсменів зустрічатимуть вдома.

Автор: Администратор сайта