Харківська сім'я - найспортивніша в Україні (ФОТО)

23.05.2013 12:21 Спорт
фото Бориса Бреславця фото Бориса Бреславця

Красноградська родина Ірклєнків представила Харківську область у фіналі всеукраїнських змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» і з честю виборола «бронзу».

Хоча була так близько до головного призу.

Фінал Всеукраїнських родинних змагань відбувся з 15 до 18 травня в місті Южному, Одеської області. Харківщину представляли переможці обласного етапу – сім’я Ірклієнків з міста Краснограда.

У фіналі Всеукраїнських змагань організатори цього спортивного фестивалю влаштували учасникам справжні випробування як на суші, так і у воді.

Практично з усіма перешкодами красноградці впоралися без особливих труднощів, бо, як то кажуть, дружать зі спортом. Голова сімейства Олександр Ірклієнко вже понад 20 років активно займається спортом, він – майстер спорту з багатоборства. Не відстають і дружина Ірина та донька Яна.


Під час змагань красноградці показали високі результати й були дуже близькі до перемоги, але, на жаль, поступилася суперникам з Дніпропетровської області, які посіли друге місце, та сім’ї з Волинської області, яка цього року перемогла у змаганнях.

– Окрім фізичних вправ, була ще й вікторина, до якої я поставився легковажно, через що ми втратили багато очок, і це в остаточному підсумку стало перешкодою для перемоги. Але мети перемогти будь за що ми не ставили. Це було справжнє свято, і ми все робили собі на втіху, – зазначив Олександр Ірклієнко та закликав родини Харківщини та всієї України долучалися до активного образу життя, бо це не тільки зміцнить здоров’я, а й згуртує родину у справжню команду.

Борис Бреславець, матеріал з газети "Слобідський край" №61 від 23.05.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта