Харківські бадмінтоністи взяли дві медалі на етапі Кубка світу

16.10.2013 13:16 Спорт
Фото: Олексія Білобровко Фото: Олексія Білобровко
Дмитро Завадський (на фото) оформив бронзовий дубль на етапі Кубка світу з бадмінтону з призовим фондом 50 тисяч доларів, який завершився в голландському Альмері.

У чоловічому одиночному розряді харківський бадмінтоніст подолав чотири раунди плей-оф, по черзі обігравши двох спортсменів із Малайзії, а також представників Індонезії та Шотландії.

Дорогу до фіналу Завадському, який був «посіяний» на голландських кортах під сьомим номером, перегородив восьмий номер турнірної сітки - Ян Кит Чан з Гонконгу. Поєдинок 1/2 фіналу розтягнувся на максимальні три партії, перемогу в якому відсвяткував азіатський бадмінтоніст - 21:14, 13:21, 21:15.

Ще одну нагороду з бронзовим відливом Завадський завоював у міксті, де виступав разом з Анастасією Дмитришин.

Як і місяць тому на престижному домашньому турнірі «Kharkov International», Завадський та Дмитришин пробилися в півфінал змішаній категорії. В Альмері в 1/16 фіналу харків'яни здобули перемогу над німцями Тобіасом Ваденка та Кірою Каттенбек - 23:21, 21:19. 

В наступному кругу наш дует впевнено переміг господарів турніру голландців Рубена Джиллі та Алиду Чен - 21:14, 21:12.
 
Суперниками по чвертьфіналу стали бельгійці Фрік Голинський і Северина Корвілейн, яких харків'яни також обіграли у двох геймах - 21:17, 21:16.

Однак замахнутися на більше їм завадила перша пара «посіву» - індонезійці Мухамад Ріял / Деббі Сусанто, які перемогли українців у півфіналі у двох партіях - 21:13, 21:11.

Олексій Білобровко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта