Харківський "Металіст" почав сезон з перемоги та продажу легіонерів

28.07.2014 10:16 Спорт
«Жовто-сині» почали участь в українській Прем'єр-лізі з перемоги над луганським футбольним клубом.

 «Металіст» у Запоріжжі обіграв «Зорю» з рахунком 2:1, повідомляє прес-служба ФК «Металіст». У харків'ян відзначилися Кулаков (33-тя хв.) і Вільягра (55-а), у луганчан гол забив Любенович (65-а).

«Хочу подякувати вболівальникам, які приїхали нас підтримати. Команда сьогодні показала характер. Я не втомлюся повторювати, що пишаюся своїми футболістами», - сказав після матчу головний тренер «Металіста» Ігор Рахаєв.

Читайте також: ХАРКІВСЬКИЙ "МЕТАЛІСТ" ПОСТАВИВ УЛЬТИМАТУМ ЧОТИРЬОМ СВОЇМ ГРАВЦЯМ
                      ПОВІСТКА ДО АРМІЇ ДЛЯ ЕДМАРА ТА ЗАЯВА ФК "МЕТАЛІСТ"
                      ХАРКІВСЬКИЙ "МЕТАЛІСТ" СТАВ БРОНЗОВИМ ПРИЗЕРОМ ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ

Тим часом один з лідерів харківського "Металіста" екс-капітан команди Хосе Соса близький до того, щоб покинути клуб і перебратися в чемпіонат Росії, стверджував MatchDay. Наразі відомо, що ці чутки не справдилися. Соса залишається грати у Харкові.

Повідомляється, що 29-річний аргентинець, який останні півроку провів в мадридському "Атлетико" на правах оренди, знаходиться за крок від переходу в московське "Динамо". Вартість угоди між клубами складе 6-8 мільйонів євро.

Нагадаємо, Соса разом з іншими легіонерами "жовто-синіх" самовільно покинув клуб. "Металіст" поставив втікачам ультиматум і пообіцяв покарати гравців.

Раніше харків'яни за 3,5 млн євро продали в бразильський "Крузейро" нападаючого Вілліана Гомеса.


Автор: Администратор сайта