Харківський олімпієць виграв нове "золото"

08.06.2017 14:30 Спорт
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Лучник Віктор Рубан переміг на першому етапі Кубка України.

Як повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації, в Чернівцях відбувся перший етап Кубка України зі стрільби з лука, який проходив з 30 травня по 2 червня. На цих змаганнях харківським спортсменам вдалося завоювати 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзову медалі.

В одиночному розряді серед чоловіків "золото" виборов чемпіон Олімпійських ігор - 2008 Віктор Рубан. Харків'янин у фіналі з рахунком 6:4 здолав Микиту Шишкіна із Сумської області. Ще один харківський лучник, Артем Мелехов, завоював "бронзу", в боротьбі за яку він з рахунком 6:0 здолав іншого сумчанина, Олександра Скачка.

У командних чоловічих змаганнях Віктор Рубан, Артем Мелехов і Дмитро Ловчиков стали срібними призерами. У фіналі команда Харківська область-1 з рахунком 4:5 поступилася першій команді Чернівецької області.

Другими в командній першості були і жінки. Катерина Мазорчук, Римма Гарамова і Анастасія Маркова у вирішальному поєдинку поступилися 2:6 команді Львівської області.

Ще одну золоту медаль харківські лучники вибороли в стрільбі з блочного лука. У командних чоловічих змаганнях Вадим Головко в складі збірної команди разом з представниками Львівської області Олегом Півнем і Богданом Кищаком у фіналі переміг 214:198 суперників з Вінницької області.

Крім того, Вадим Головко посів друге місце в чоловічих індивідуальних змаганнях. У фіналі він з рахунком 135:133 поступився візаві з Львівської області Олегу Півню.

Савелій Мякушко

Автор: Менеджер сайта