Харківських футболістів перевірили на детекторі брехні

31.08.2017 09:55 Спорт
Фото: kievvlast.com.ua Фото: kievvlast.com.ua
Таку процедуру пройшли гравці «Геліоса».

На минулому тижні, 25 серпня, один з лідерів Першої ліги харківський «Геліос» в рідних стінах сенсаційно поступився кременчуцькому «Кременю» (0:1), що знаходився на дні турнірної таблиці. Після цього з'явилося багато розмов про те, що цей матч міг мати договірний характер.

Керівництво «сонячних» вирішило саме розібратися в цій ситуації, та ініціювало внутрішній розгляд, щоб зрозуміти: правдиві чи ні розмови про нібито невипадковість програшу команди на своєму полі одному із аутсайдерів Першої ліги – «Кременю» – у матчі 8 туру Першої ліги сезону 2017/18. При бесідах з футболістами та їх опитуваннях був задіяний поліграф. Про це повідомляє прес-служба «Геліоса».

«В результаті розслідування стало зрозуміло, що жодному з гравців команди не можна пред'явити будь-які претензії щодо забезпечення поразки «Геліоса». Відсутність навіть натяків на будь-яку змову переконали керівництво клубу та тренерський штаб команди в тому, що всі розмови та докори – це не більше ніж плітки.

Харківський «Металіст 1925» продовжує лідирувати у Другій лізі

Зараз не час вдаватися до причини їх появи. Ми, футбольний клуб «Геліос», далекі від думки, що певному колу осіб вигідна нездорова обстановка навколо нашого колективу. Прихильники теорії змов, як відомо, не мають нічого спільного з «червоно-чорними» кольорами нашого клубу. Виходячи з цього, нам лише залишається пов'язати появу пліток з простою заздрістю з боку недоброзичливців. Від поразок, часом – навіть дуже образливих, не застрахований ніхто.

Ми, футбольний клуб «Геліос», разом зі своїми відданими шанувальниками, незважаючи ні на що будемо продовжувати рух тільки вперед. Ми разом – справжня сила, яка здатна підкорити вершину турнірної таблиці Першої ліги та повернути Харків до еліти українського футболу! Наша мета зрозуміла, й рухатися до неї ми будемо без підкилимних інтриг й без заздрості»,  – йдеться в заяві.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта