Харківським медалістам - учасникам Олімпіади та Параолімпіади виділять понад вісімсот тисяч

17.10.2012 11:22 Спорт
http://www.city.kharkov.ua http://www.city.kharkov.ua
Харківським спортсменам, які завоювали медалі на XXX літніх Олімпійських іграх та XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, планується виділити з бюджету міста 832,5 тис. грн.

Про це на засіданні постійної комісії з соціального захисту та охорони здоров'я Харківської міської ради повідомив заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Володимир Мельничук, повідомляє сайт міськради.
 
За його інформацією, на Олімпіаді і Паралімпіаді, які пройшли цього літа в Лондоні, харківські спортсмени завоювали сім золотих, три срібні та чотири бронзові медалі. 12 медалей завоювали паралімпійці.
 
Володимир Мельничук зазначив, що Міською комплексною цільовою соціальною програмою розвитку фізкультури і спорту міста Харкова на 2012-2016 роки передбачено заохочення переможців і призерів таких змагань, а також їхніх тренерів.
 
Нагадаємо, що розміри одноразової винагороди спортсменам міськрада затвердила 26 вересня. На черговій сесії затвердять зміни до кошторису програми розвитку фізкультури і спорту.

Автор: Администратор сайта