Харків'янка завоювала "золото" на престижному міжнародному турнірі з боротьби

28.11.2016 11:30 Спорт
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
З 24 по 26 листопада в столиці Азербайджану відбувся міжнародний турнір з трьох видів боротьби - «Golden Grand Priх-2016», на якому харківські спортсмени здобули «золото» та «срібло».

В Управлінні зі справ молоді та спорту ХОДА повідомили, що володаркою золотої медалі одного з найпрестижніших у світі боротьби турнірів стала харків’янка Юлія Ткач.

У ваговій категорії до 63 кг вона стартувала з перемоги над суперницею з Нігерії, потім здолала спортсменку з Угорщини, а у півфіналі перемогла дворазову олімпійську чемпіонку Рім Йон Сім з Північної Кореї.

У фіналі Юлія зустрілась з китаянкою Рю Ксю, якій в цьому році поступилася на Олімпіаді в Ріо. Цього разу українка взяла реванш та стала переможницею «Golden Grand Priх».

Про підвищення зарплати розповіли на Харківщині

На рахунку чоловічої збірної України з вільної боротьби була всього одна медаль. Її у вазі до 125 кг завоював харків'янин Ален Засєєв. На шляху до фіналу Ален переміг суперників з Туреччини, Казахстану та Росії. У головній сутичці за «золото» харків'янин повинен був зустрітися з Гено Петріашвілі з Грузії, але через травму не зміг вийти на поєдинок та став, таким чином, срібним призером турніру.

Загалом на «Golden Grand Priх-2016» українські борці вибороли 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові медалі.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта