Кікбоксери Харківщини здобули гучну перемогу в Бєлгороді

20.09.2012 06:24 Спорт
фото Українського союзу кікбоксингу фото Українського союзу кікбоксингу
14 вересня 2012 року у місті Бєлгород Російської Федерації відбулися матчі-відповіді традиційної зустрічі з п’яти видів спорту між командами Бєлгородської та Харківської областей.

Організаторами традиційних регіональних змагань є Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, а також Управління фізичної культури, спорту та туризму міста Бєлгород.

Змагання проводились з метою укріплення та подальшого розвитку культурних зв’язків між фізкультурно-спортивними організаціями Бєлгородської та Харківської областей.

Делегація від Харківщини налічувала 74 представника, серед яких, окрім самих спортсменів, були судді та тренери.

Гідно на турнірі проявили себе харківські кікбоксери, які змогли взяти реванш за поразку, яку суперники нанесли їм у минулій зустрічі, що відбулась 23 серпня цього року у Харкові. У змаганнях по кікбоксингу від Харківської області виступило 12 спортсменів, які є вихованцями КДЮСШ №13, КДЮСШ «Металіст», КДЮСШ №6, Зміївської ДЮСШ та спортивного клубу «ІННЕ» з міста Чугуєва. За підсумками змагань збірна Харківської області перемогла з рахунком 7:5.

Нажаль, але у більшості інших видів спортсмени Харківської області поступились своїм сусідам з Бєлгорода. Так юні харківські шахісти 1997 року народження та молодше програли суперникам с загальним рахунком 6:4, в напруженій боротьбі з рахунком 3:2 поступилася і юнацька збірна з волейболу. Також не змогли гідно виступити і боксери, програвши господарям рингу з рахунком 8:3. Лише харківські стрільці з пневматичного пістолета змогли як і вдома впевнено перемогти суперників.

Варто зазначити, що в наступному році може розширитись кількість видів спорту, які будуть включені до регламенту цих регіональних змагань, а також, з метою зняти зі спортсменів додаткове навантаження, зв’язане з переїздом, кількість змагальних днів збільшиться до двох.

Ігор Борисов

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта