Кубок пам'яті відомого футболіста розіграли під Харковом

20.11.2012 08:43 Спорт
У селищі Станичне Нововодолазького району відбувся турнір, присвячений пам’яті гравця місцевої футбольної команди «Колос» Олександра Ментюшинова.

У турнірі взяли участь дев’ять команд із Красноградського та Нововодолазького районів. Незважаючи на те, що було досить прохолодно, на футбольному полі було дуже гаряче. Команди практично нічим не поступались одна одній і вели безкомпромісну боротьбу, яка здебільшого завершувалася нічийним рахунком. Тож переможця визначала серія післяматчевих пенальті.

Таким чином було вирішено й долю фінального матчу, в якому зустрілися команди Красноградського району – «Промінь» з Кобзівки та «Зоря» із Миколо-Комишуватої. Основний час матчу завершився нічийним рахунком 1:1, а ось пенальті футболісти команди «Промінь» пробивали більш влучно, тому змогли вибороти перемогу і здобути Кубок.

До речі, на шляху до фіналу майбутні переможці з команди «Промінь» ще в першому турі впевнено здолали бронзових призерів минулорічного Кубка, господарів майданчика – команду «Колос» із селища Станичного. У свою чергу переможець Кубку 2011 року, команда «УБМР» з Краснограда, також у першому турі, поступилась нинішньому срібному призеру, «Зорі».

Ці змагання також традиційно підвели підсумки та закрили футбольний сезон 2012 року в Нововодолазькому районі Харківщини.  

Борис Бреславець, матеріал з газети "Слобідський край" №138 від 17.11.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта