Курченко побудує ще одне футбольне поле

29.04.2013 13:01 Спорт
http://isport.ua/ http://isport.ua/
Футбольний клуб "Металіст" на чолі з власником Сергієм Курченком виступає з черговою ініціативою розвитку дитячо-юнацького спорту.

Проект передбачає створення інфраструктури та умов для розвитку дитячо-юнацького футболу в різних регіонах України, з подальшим відбором і професійною підготовкою талановитих молодих футболістів, повідомляє РБК-Україна.

- Ми будуємо спортивні майданчики і футбольні поля в різних містах України. Потім будемо організовувати і проводити на них аматорські футбольні чемпіонати. Зовсім скоро таке поле з'явиться в Сумах. А 23 серпня - до Дня міста, такий же подарунок отримає Харків, - повідомив голова наглядової ради ГК "СЄПЕК" Курченко.

Він також підкреслив, що така співпраця - це ще й можливість працевлаштування футбольних ветеранів у якості тренерів.

- Для них це хороше профільне працевлаштування, а хлопці отримають чудових досвідчених наставників, - сказав Курченко.

За його словами, в майбутньому талановиті молоді спортсмени будуть мати всі шанси, щоб потрапити в основу ФК "Металіст", а потім і національної збірної України.

Перший такий договір про співпрацю в рамках проекту ФК "Металіст" уклав з "Футбольним центром "Барса" (Суми).

У найближчих планах клубу також спорудження ще однієї філії дитячої футбольної академії "Металіст" у Харкові, і спорудження нового футбольного поля для тренувань дітей на Львівщині у м. Винники (на батьківщині головного тренера команди - Мирона Маркевича).

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта