Квитки на матч Україна-Франція неможливо купити

25.10.2013 13:51 Спорт
http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
Через некоректну роботу сайту неможливо замовити квитки на гру.

Вболівальники скаржаться, що не можуть придбати квитки на матч плей-офф чемпіонату світу 2014 року Україна — Франція, - пише ТСН. Як повідомлялося, старт продажу тікетів розпочався 24 жовтня. До 11 листопада перепустки на гру можна придбати лише через Інтернет на сайті партнера ФФУ – UFI. Проте, вболівальники не можуть зайти на сайт - він не справляється з навантаженням.

Декому все ж таки вдалося замовити квитки, проте для цього знадобилося багато часу. Фанати скаржаться на сторінці UFI у Facebook:

"Повна лажа. Весь вечір витрачаю на замовлення. Нереально оплатити (замовив десь з 14-ї спроби). Зворотнього зв'язку від адміністрації сайту - ніякого!!!".

"Сайт не працює - замовити квитки не можу, навіть з Євро такого не було... знову обдурять нас і продадуть все перекупам... організуйте нормальний продаж, це ж сором".

"Спасибі" за сервіс. Веб-сайт "лежить". Відновиться робота, коли квитків вже не буде в продажу? На такі матчі, як Україна-Франція право на купівлю квитків справедливіше було б розігрувати серед бажаючих, як це було на Євро-2012".

Нагадаємо, матч Україна - Франція відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" 15 листопада. Повторна гра - 19-го.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта