Лучники з Харкова перемогли у всеукраїнських змаганнях

28.08.2017 09:15 Спорт
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Харківські спортсмени завоювали золоті, срібні та бронзові медалі на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини».

Змагання проходили в Харкові з 24 по 27 серпня на спортивній базі міської СДЮСШОР зі стрільби з лука «Комунар». Всього в турнірі взяли участь 160 спортсменів з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Рівненської, Сумської, Чернігівської, Чернівецької та Харківської областей та міста Києва.

За підсумками змагань, в класичному луці серед чоловіків переможцем став харків'янин, олімпійський чемпіон Віктор Рубан, 2-е місце посів також харківський спортсмен - Олександр Сердюк, «бронзу» завоював спортсмен з міста Рівне. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради. 

Харків'янка завоювала "золото" на всесвітній Універсіаді

Серед жінок перемогу здобула Поліна Родіонова (Суми), друге місце посіла харків'янка Тетяна Бережна, третє дісталося львівській спортсменці Катерині Соколенко.

У командних змаганнях серед чоловіків перемогла команда «Харківська-1», срібна медаль дісталася команді «Харківська-2», на 3-му місці опинилися львівські спортсмени.

Серед жінок перемогу здобула львівська команада, срібним призером стала команда «Харківська-1», бронзовим призером - команда «Харківська-2».

У змішаних командах в категорії класичного лука харківські спортсмени Катерина Дубровіна та Артем Мєлєхов завоювали «срібло», поступившись 1-м місцем представникам Чернівецької області.

У категорії «блочний лук» серед чоловіків перше місце посів спортсмен з Києва, 2-е і 3-е місця дісталися харківським стрільцям Юрію Дорошенку та Олександру Соколову.

Серед жінок в цій категорії перемогу здобула спортсменка з Києва, срібним призером стала харків'янка Юлія Курсина.

У командному заліку в категорії «блочний лук» серед чоловіків перемогла команда «Харківська-1», срібними та бронзовими призерами стали команди з Києва.

У змішаних командах перемогу знову здобули харків'яни Олександр Соколов та Юлія Курсина, «срібло» дісталося київським спортсменам.

Також успішно виступили кадети: переможницею змагань серед дівчат стала команда «Харківська-1», залишивши за собою дві київські команди. Серед юнаків команда «Харківська-1» стала срібним призером змагань, поступившись 1-м місцем команді з Чернігівської області.

Цього року змагання «Стріли Слобожанщини» проводилися як ІІІ етап Кубка України, що є офіційним відбором на Чемпіонат світу-2017 серед юніорів і кадетів, який відбудеться в Аргентині, і Чемпіонат світу-2017 серед дорослих спортсменів, який пройде в Мексиці.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта