Маркевич дав характеристику гравцям “Металіста”

11.02.2014 15:54 Спорт
http://www.sports.ru/ http://www.sports.ru/
Маркевич чекає, що Коельо "приведе себе до ладу", вибирає "нового Сосу" і не злиться на Лучі.

"Металіст" з неділі знаходиться у Валенсії, де проводить останній третій передсезонний збір. До Іспанії підопічні Маркевича вирушили нарешті в повному складі. І якщо прибуття бразильця Хав'єра, у якого були проблеми з паспортом, в Харкові чекали місяць, то на приїзд його співвітчизника Жажі Коельо, який грав осінню частину сезону в оренді за турецький "Кайсеріспор", став несподіванкою. Це вже третя спроба у "Металісті" 27-річного Жажі, якого не раз критикували за лінь, - пише “Сегодня”.

- Гравець він кваліфікований, головне, щоб привів себе до ладу і хотів грати. Ми йому час даємо, а там буде видно, - поділився коуч "Металіста" Мирон Маркевич. - Я сподіваюся, що жодних проблем з ним не буде. Він же вже дорослий, розуміє, що грати йому залишилося не так і багато часу. Він повинен переосмислити свої дії. Принаймні, шанс ми йому даємо. Але він не заміна Сосе, заміну аргентинцю ми і далі шукаємо, думаю, тиждень часу - і з усім визначимося. Новий спортдиректор запропонував деякі варіанти, зараз визначаємося. У нас ще є 20 днів, щоб награти той склад, який вийде на перший матч чемпіонату України.

А ось запал аргентинця Алехандро Гомеса, який весь січень намагався випросити у керівництва "Металіста" трансфер до Італії, згас. Мабуть, відмова харків'ян і обіцяні штрафні санкції сприятливо подіяли на скандального аргентинця.

- Гомес став зовсім іншим, працює з бажанням. Відразу це і на грі позначилося, - говорить Маркевич. - Поки до нього претензій немає. Якщо він буде так працювати і далі... Йому це в першу чергу самому і потрібно.

Також Мирон Богданович поділився своєю думкою і про невдалий трансфер воротаря Рустама Худжамова.

- Луческу ж прямо сказав: "Чому ми повинні посилювати конкурента ". А те, які права на нього має "Шахтар" , я не в курсі (офіційно всі права на Худжамова належать "Іллічівцю" -  Авт.) . Ми його хотіли взяти, але це право тренера. Можливо, ми так само вчинили б.

Завтра харків'яни проведуть перший спаринг іспанського збору проти місцевого "Леванте". Також "Металіст” планує провести матчі з данським "Нордшелландом ", шведським  "Хальмстад ", московським ЦСКА і китайським "Хенан Цзян", де закінчував кар'єру екс-динамівець Горан Гавранчич .

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта