Металіст 1925 виявився сильнішим у харківському дербі

05.04.2017 18:27 Спорт
Фото: u16.ua Фото: u16.ua
Підопічні Олександра Призетка мінімально обіграли земляків з «Соллі Плюс».

У першому матчі після відновлення чемпіонату України серед аматорів харківський «Металіст 1925» на рідному полі бився за дорогоцінні три очки з земляками із «Соллі Плюс». Господарі арени перед цим поєдинком йшли на другому місці, відстаючи від «Соллі Плюс» на два очки.

Символічно, що такий важливий і принциповий матч для «жовто-синіх» почався о 19:25. Перший тайм, як і весь матч, пройшов у жорстокій боротьбі. Обидві команди не радували глядачів на «Металісті» великою кількістю небезпечних моментів й грали обережно.

Гроші почнуть "ходити за пацієнтами" Харківщини вже цього літа

Другий тайм пройшов за таким же сценарієм, як перший, і логічним результатом цієї зустрічі, напевно, була б нічия, але одна помилка зумовила долю поєдинку. Менш ніж за чверть години до кінця гри захисник гостей Сергій Мізюк помилився в своєму карному майданчику, чим сповна скористався Скотаренко – 1:0. За кілька хвилин до кінця зустрічі господарі залишилися в меньшості, «червону» отримав Сергій Романов, але чисельною перевагою команді Сергія Осадчого скористатися не вдалося.

1:0 – «Металіст-1925» здобуває непросту перемогу і виходить у лідери чемпіонату, випереджаючи переможеного суперника на один заліковий бал.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта