Металіст представив нових гравців та нову форму (ФОТО)

13.07.2012 12:03 Спорт
Напередодні старту чемпіонату України з футболу харківський «Металіст» провів останній тренувальний спаринг та був нагороджений бронзовими медалями сезону 2011/2012.

Справжнє спортивне свято відбулося 11 червня на тренувальній базі харківського «Металіста» в селищі Високий. Перед тим як нагороди минулого сезону знайшли своїх господарів, футболістам харківського клубу довелося трохи попотіти і довести, що шоста бронза чемпіонату України дісталася їм не дарма. «Металіст» на очах своїх відданих фанів провів останній спаринг перед стартом нового сезону.

Суперником жовто-синіх став вже давно знайомий по товариським іграм «Кремінь» з міста Кременчук Полтавської області. При цьому варто відзначити, матчі між командами завжди носять якийсь елемент інтриги, так як розколоти «Кремінь» завжди вдається досить важко.

Так сталося і в цьому поєдинку, перший тайм якого завершився без забитих м'ячів. При цьому «Кремінь» неодноразово намагався пробити голкіпера «Металіста» Олександра Горяїнова, що в деякій мірі дало надію гостям на позитивний підсумок матчу. Але у харків'ян на це була своя думка, і в другому таймі вони просто розгромили суперника, забивши в його ворота п'ять сухих м'ячів.

У складі «Металіста» дублем на 46-ий та 73-ій хвилині відзначився Себастьян Бланко, а також хет-трик у ворота «Кременя» провів Володимир Лисенко, забиваючи на 62-ой, 78-ій та 83-ій хвилинах. При цьому обидва футболісти стали авторами усіх результативних пасів.

По закінченню матчу відбулася урочиста частина, кульмінацією якої стало нагородження бронзових призерів минулого чемпіонату.


Також у складі «Металіста» були визначені кращі гравці за підсумками минулого футбольного року. Більше всіх голосів від уболівальників харківського «Металіста» отримали Хосе Соса та Тайсон. У свою чергу гол, забитий у ворота «Карпат» аргентинцем Джонатаном Крістальдо був визнаний кращим голом сезону. Кожен з цієї трійки футболістів, отримав від керівництва клубу пам'ятний приз.

Також уболівальникам були офіційно представлені два новачки команди, які в літнє міжсезоння поповнили склад харківського «Металіста» - це екс-футболісти полтавської «Ворскли» Павло Ребенок та Андрій Оберемко.

У новому сезоні харків'яни також будуть виступати і в новій формі. Особливих змін в дизайні не відбулося. Нова форма «Металіста» зберігає традиції клубних кольорів: жовтого та темно-синього, які переважають в домашніх і виїзних матчах відповідно. При цьому зміни зазнала технологія пошиття і матеріал з якого вони зроблені. Завдяки новим технологіям дана форма дозволить футболістам максимально комфортно почувати себе на полі, як в спеку, так і в більш холодну погоду, а також забезпечить максимальну свободу та точність рухів спортсменів.

Варто зазначити, що перший матч сезону 2012/2013 харківський «Металіст» проведе на рідній арені. 14 липня його суперником стане «Іллічівець» з міста Маріуполь.

Валерій Несенов

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта