Металіст вириває четверту поспіль нічию (ФОТО)

16.08.2015 20:45 Спорт
Фото Юлії Шматченко Фото Юлії Шматченко
Домашній поєдинок «Металіста» проти ужгородської «Говерли» закінчився бойовою нічиєю - 2: 2. Четверта нічия поспіль і перемога в першому турі над «Карпатами» розташувала підопічних Олександра Севідова на сьомому рядку турнірної таблиці.

Незважаючи на помітну різницю в класі, харків'яни змушені були відіграватися. Першими забили гості. На 37-й хвилині досвідчений Назаренко вступив в бурхливу дискусію з боковим арбітром, за що отримав «гірчичник». Відразу ж після цього ужгородці здорово розіграли кутовий. Рахунок відкрив Ягодінскіс - 0: 1.

Не встигли футболісти «Металіста» прийти в себе після пропущеного гола, як м'яч знову влітає в їх ворота - 0:2. Два гравці харків'ян не розібралися до кінця в ситуації, і вдвох пішли на м'яч, у підсумку протаранили один одного, а снаряд підхопив Хлебас і розстріляв ворота господарів.

Після такого холодного душу, підопічні Севідова мобілізували сили і під завісу першого тайму змогли відквитати м'яч. На 42-й хвилині як по нотах розіграли стандарт: Льопа навісив з кутового, а Рудика головою відправив «круглого» під поперечину - 1: 2.

Другий тайм видався більш динамічним. Гра проходила в основному під диктовку гравців «Металіста». Зрівняти рахунок у господарів вийшло в останню п'ятихвилинку матчу. Знову віртуозно розіграли стандарт. Після навісу з кутового свій автограф у воротах гостей залишив Рижук - 2: 2.

Після фінального свистка розпочався третій тайм - вже тренерський. На післяматчевій прес-конференції у наставника «Говерли» В'ячеслава Грозного було часу в обріз - потрібно було встигнути на потяг, який відправлявся через 45 хвилин. Тренер гостей почав з дифірамб на адресу господарів. Зазначив, що йому дуже подобаються протистояння з «Металістом».

- Я просив хлопців, щоб вони не боялися грати, не боялися магії великих імен, великої команди. «Металіст» саме така команда. У грі з такими грандами треба показувати, що вмієш грати. Я не лаюся - ми з "Дніпром" добре зіграли, з "Шахтарем" вже не вистачило нас, там ми заїхали трамваєм на тролейбусний парк. Тим не менш, хлопці хочуть грати, той же Єременко вийшов сьогодні (ваш земляк). Я задоволений, що вони грають. Так, помиляються, переживають, але грають. Вони ще діти, з ними я сам стаю молодше. І як би вони не помилялися, не буду з ними лаятися, - прокоментував гру своєї команди Грозний.

Також головний тренер «Говерли» підтвердив, що не з'явиться в розташуванні клубу, поки з ним не розрахуються.

А от Олександр Севідов внутрішні проблеми клубу обговорювати не захотів. Команда в Луцьк їздила на автобусі, на ньому ж і на кубкову гру в Миколаїв выдправиться. Зазначив, що його підопічні витягли сьогодні важку гру.

- Подвійне почуття від гри: дорікнути нічим, незважаючи на всі проблеми, билися до кінця, дві футболки в крові - Льопа, Прийомов. Я бачив, як футболісти старалися, віддавали себе на полі за честь команди. Льопа молодець - розібрався. Хлопці відігралися після двох пропущених голів. Такі гравці як Соболь, Бесєдін, Рижук, Чурко ще себе шукають у футболі. Це не ті гравці, які прийдуть, і відразу зроблять результат. Це не гравці, яких купили за 10 млн. (Це наш чотирирічний бюджет клубу). Ми не програли, витримали, - поділився своїми враженнями від матчу наставник «Металіста».

Юлія Шматченко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта