Михайло Добкін переміг на чергових виборах

16.11.2012 12:38 Спорт
http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua
Губернатор Харківщини Михайло Добкін обраний головою Харківської обласної федерації футбола одноголосно.

Сьогодні на конференції Харківської обласної федерації футболу за підсумками п'ятирічної роботи 75 делегатів обирали свого нового керівника. На посаду голови футбольної спільноти висувалося два кандидати: Михайло Добкін та Володимир Бабаєв. Останній очолював федерацію протягом останніх дванадцяти років.

За кілька хвилин до початку офіційного голосування Володимир Бабаєв зняв свою кандидатуру, аргументувавши це тим, що йому вже час йти на пенсію, а молодим усюди дорога. Колишній голова федерації додав, що є прихильником футбольної політики Михайла Добкіна, та підтримав його кандидатуру.

- Навіть найбільш міцні шестерінки зношуються і потребують не лише ремонту, але й заміни, - сказав Володимир Бабаєв. - За час моєї роботи головою федерації ми багато й часто співпрацювали з Михайлом Марковичем. Наприклад, він був першою людиною, яка відгукнулася на ідею будівництва дитячих спортивних майданчиків із штучним покриттям у Червонозаводському та Комітернівському районах. І таких випадків було багато.

Михайло Добкін був обраний головою Харківської обласної федерації футболу одностайним рішенням конференції. У свою чергу новий лідер пообіцяв розвивати юнацький, дитячий та жіночий футбол, підтримувати тренерів та ветеранів спорту і приділяти увагу удосконаленню матеріально-технічному забезпеченню шкіл та стадіонів регіону.

- Ми всі вболіваємо за харківський “Металіст”. Я шанувальник цієї команди з 1982 року. Звичайно, її успіхи дають нам право пишатися, але якщо б хоч половина гравців “Металісту” були вихідцями харківської футбольної школи, то наша гордість була б ще більшою, - сказав Михайло Маркович. - Ми маємо зробити більш престижним турнір “Шкіряний м'яч”, провести реанімацію уроку фізкультури у школі, створивши для цього всі належні умови. На належний рівень треба підняти футбольні змагання, які проходять у всіх районах та містах області. Також я вважаю, що федерація має більше уваги приділяти жіночому, студентському, ветеранському, пляжному футболу і, звичайно, футзалам.


Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта