На «Енфілді» буде вдосталь м’ячів. Прогноз СК

29.12.2017 10:07 Спорт
Фото: liverbird.ru Фото: liverbird.ru
Завтра, 30 грудня, стартує 21-й тур англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» прийматиме «Лестер».

Минулий, 20 тур, «Ліверпуль» і «Лестер» провели по-різному. «Мерсисайдці» після результативної нічиї з «Арсеналом» (3:3) не залишили «мокрого місця» від одного з аутсайдерів цього сезону, валлійського «Суонсі» (5:0). Якщо в першому таймі «лебеді» хоч якось боролися, пропустивши всього один м'яч, то ось після перерви «Ліверпуль» знущався над ними як хотів.

Фото: 1xwus.xyz

«Лестер» після приходу Клода Пюеля на тренерський місток «лисиць» став показувати непогану гру і гідні результати. Однак, в останньому матчі чемпіон АПЛ сезону 2015/2016 програв на виїзді «Уотфорду». Гостям зусиллями Ріяда Мареза вдалося відкрити рахунок у матчі, але «шершнів» не влаштовувала роль відстаючих, і в підсумку вони перемогли 2:1.

У матчі «Ліверпуль» – «Лестер» ми очікуємо, що команди зіграють «на більше». За двадцять ігор АПЛ в матчах за участю «мерсисайдців» забивалися 3,5 гола за гру, в той час як в поєдинках «Лестера» цей показник дорівнює 3. «Ліверпуль» друга за результативністю команда в АПЛ, після «Манчестер Сіті», зрозуміло. А Мохаммеду Салаху і компанії вдасться, і не раз, засмутити стража воріт гостей Каспера Шмайхеля.

Фото: ftbl.ru

«Лисиці», які мають хороший підбір гравців у групі атаки, також зможуть засмутити Сімона Міньоле, який минулого вівторка, 26 грудня, провів сухий матч із «Суонсі». Втім «Лестер» це не «лебеді», і Марез з Джеймі Варді вдасться організувати гол, може, й не один.

Арсенал і Ліверпуль порадують голами. Прогноз СК

Тому наша ставка на цей матч наступна – «тотал більше 3», за що вітчизняні «буки» дають близько 1,57. Здається, що такої кількості голів, як в матчах «Ліверу» проти «Арсеналу» і «Суонсі», ми не побачимо. Адже через день, 1 січня, командам знову доведеться грати в черговому турі АПЛ. Але все-таки вважаємо, що 3-4 м'ячі в цій зустрічі буде. А якщо говорити про рахунок, то поставили б 2:1 або 3:1 на користь «Ліверу».

Ставка «СК»:

«Ліверпуль» — «Лестер» — «тотал матчу більше 3» за 1,57.

Розмір ставки — 7062 умовні фішки.

У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко