На матчі Україна - Туреччина будуть вжиті підвищені заходи безпеки

31.08.2017 05:59 Спорт
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Підвищений рівень контролю доступу на стадіон «Металіст» буде вжитий 2 вересня перед матчем відбіркового турніру Чемпіонату світу FIFA 2018 року між національними збірними командами з футболу України і Туреччини.

Як повідомили в Федерації футболу України, це пов'язано з тим, що в серпні 2016 року Служба безпеки України встановила на території Харківської області рівень терористичної загрози «жовтий» (імовірна загроза), що передбачає посилення охорони і пропускного режиму на потенційні об'єкти терористичних посягань. Також у ФФУ отримали листа від Національної поліції з проханням вжити додаткових заходів безпеки під час проведення матчу Україна - Туреччина, — передає  сайт Харківської міської ради. 

У Федерації нагадали, що матч розпочнеться о 21:45, при цьому на стадіон можна буде потрапити, починаючи з 19:00. Беручи до уваги додаткову процедуру контролю, ФФУ просить вболівальників прийти на стадіон, по можливості, заздалегідь, оскільки відповідальні служби стадіону проводитимуть звірку П.І.Б. на квитку з документами, що засвідчують особу власника квитка.

Еліна Світоліна успішно стартувала на US Open 

У ФФУ підкреслили, що уболівальникам, які прийдуть на стадіон заздалегідь, нудьгувати не доведеться, оскільки в рамках підтримки національної збірної перед початком матчу на полі «Металіста» буде організований концерт «Вболіваємо за Україну». У ньому візьмуть участь діти-фіналісти найвідоміших співочих проектів країни - «Голос діти», «Національний відбір дитячого Євробачення», «Таврійські ігри», «Слов'янський базар» тощо. Початок концерту - о 19:30.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта