О. Торохтій передав олімпійський вогонь майбутнім чемпіонам Харківщини (ФОТО)

13.09.2012 11:04 Спорт
фото Ірина Гудзь фото Ірина Гудзь
Олімпійський чемпіон Олексій Торохтій сьогодні провів урок для 700 юних спортсменів області.

Школярі із різних куточків регіону сьогодні приїхали до Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту, щоб познайомитися із олімпійським чемпіоном.

Торохтій подзвонив у дзвіночок і тим самим розпочав олімпійський урок.

Дітям показали слайд-шоу, на якому були представлені найяскравіші моменти із церемонії відкриття та закриття цьогорічних Олімпійських ігор у Лондоні, а також відео переможного для Торохтія взяття 227 кг. Крім того спеціально для школярів організатори уроку провели вікторину та знання історії олімпійського руху, а баскетбольна команда училища продемонструвала свою майстерність.

Олексій Торохтій разом із двократним олімпійським чемпіоном, заслуженим майстром спорту, заступником голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Юрієм Поярковим запалили перший на Харківщині олімпійський вогонь. Його вже визнані світом олімпійці передали перспективним спортсменам регіону.


- Хто з вас може представити себе через чотири роки олімпійським чемпіоном? Ніхто. Я теж не міг собі цього представити, коли сидів на цих лавах у спортзалі. Проте у мене була мета. Я хотів не лише поїхати на Олімпійські ігри, але й перемогти там. Це дуже важливо. У житті вдасться досягти всього, треба лише захотіти, - підсумував Олексій Торохтій.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта