Олімпійський чемпіон розповість харківській молоді про користь спорту

21.06.2013 10:15 Спорт
http://olymp2012.rambler.ru/ http://olymp2012.rambler.ru/
Олімпійський чемпіон з Харкова Олексій Торохтій своїм прикладом надихатиме молодь займатися спортом.

Заступник голови ХОДА Євген Савін розповів про те, що для реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо залучення до занять спортом і фізичною культурою, популяризації здорового способу життя на Харківщині залучаються відомі спортсмени.

Він зазначив, що у молодого покоління завжди безліч кумирів, а спортсмени це якраз ті, на яких потрібно рівнятися.

«Наприклад, наш олімпійський чемпіон Олексій Торохтій. Він чудовий спортсмен і патріот, він проводить колосальну кількість зустрічей з дітьми, він розуміє, наскільки це важливо. Діти щиро захоплюються ним, а значить - вони будуть займатися спортом, може не важкою атлетикою, а якимось іншим спортом, але обов'язково будуть», - сказав Євген Савін.

Заступник голови ХОДА також розповів, що спортсменів для проведення подібних зустрічей з дітьми залучають зі всіх районів Харківської області. Крім того, планується широко пропагувати зимові види спорту.

«У Харківській області відроджена команда з біатлону. У нас наближаються Олімпійські ігри в місті Сочі, і ми розраховуємо на медалі. Наші спортсмени будуть зустрічатися з дітьми і розкажуть про зимові види спорту, адже ми живемо на території, де є ліс, де безліч сільських шкіл і де можна і потрібно займатися лижним спортом», - зазначив Євген Савін.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта